Rijles in Vijfhuizen / en omringende plaatsen en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ook in Vijfhuizen geven wij rijles. Vijfhuizen zit namelijk op 7,6 kilometer van Hoofddorp waar rijschool Society is gevestigd. In minder dan 12 minuten is deze afstand te overbruggen. Zoek je een goede rijschool met meer dan 20 jaar ervaring? Kom dan bij rijschool Society. Wij komen je thuis in Vijfhuizen ophalen. Van ons mag je direct instappen en wegrijden. Na de rijles zetten we je thuis weer af.
Onze rijschool is BOVAG erkend en gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding. Jij krijgt alle aandacht en een vaste instructeur. Ook de lesauto is iedere les hetzelfde zodat je niet opnieuw hoeft te wennen en kostbare tijd en lesgeld verspilt. In korte tijd je rijbewijs halen is hierdoor zeker mogelijk.
Wij hebben zeer uiteenlopende lespakket zodat er altijd iets voor je tussenzit. Wil je een spoedcursus of liever een garantiepakket? Bij ons kan alles. Ook een losse rijles van 60 of 90 minuten hebben wij in ons assortiment zitten. Let op onze maandaanbiedingen op de pagina tarieven. Elke maand hebben wij weer een andere actie waarmee je van extra voordeel kunt genieten.
Snel je rijbewijs halen kan bij rijschool Society. Hiermee spaar je kosten, tijd en frustratie. Onze rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage. De meeste leerlingen slagen dan ook in een keer voor hun rijexamen en kunnen daarna meteen door naar het gemeentehuis voor de aanvraag van hun rijbewijs. Wil jij dat ook? Kom dan bij rijschool Society!

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......