Rijles in Nieuw Vennep en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ja, ben je op zoek naar een rijschool in de buurt van Nieuw Vennep? Dan zit je hier goed! Bij ons kun je namelijk autorijles volgen als je in Nieuw Vennep woont. Thuis wordt je opgehaald, dus je hoeft zelf nergens heen te komen. Aan het einde van je rijles wordt je weer netjes thuisgebracht en wordt het vorderingsdossier bijgewerkt. Zo weet je de volgende keer wat verbeterd kan worden en waaraan we gaan werken. Wij hebben al vele leerlingen uit Nieuw Vennep aan een rijbewijs geholpen. De meeste zijn in 1 keer geslaagd voor hun rijbewijs. Sommige zijn zelfs 17 jaar oud! Wil jij ook snel starten met het volgen van rijles?
Al onze lesauto’s zijn niet alleen betrouwbaar maar ook rookvrij. De auto’s worden goed onderhouden om zodoende de veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Op je praktijkexamen kun je dus rekenen op dezelfde lesauto als waarin je altijd je rijlessen heb gevolgd.
Doordat elke leerling een vaste instructeur krijgt, ontstaat er een betere samenwerking en worden doelen sneller behaald. Zo worden je minder sterke punten sneller gezien en verbeterd. Hierdoor heb je minder rijles nodig en haal je sneller je rijbewijs.
Wij hebben een ruime keuze aan rijlespakketten. Of je nu een spoedcursus wil volgen of meer zekerheid wilt hebben in de vorm van extra gratis examens. De pakket vind je terug op de pagina lespakketten.
Rijschool Society is lid van de Bovag. De Bovag stelt strenge eisen aan de rijlessen en daardoor krijg je betere kwaliteit. Wij hebben een doel en dat is dat jij in een keer slaagt voor je praktijk examen. Onze lespakketten in combinatie met de ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een prettige manier autorijles kunt volgen en betere resultaten behaald.
Wanneer je snel je rijbewijs wil halen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een hoog slagingspercentage waardoor de meeste leerlingen hun rijbewijs in een keer halen. Onze toegewijde instructeurs hebben veel ervaring en hanteren een kwalitatief hoogwaardig lesprogramma welke zijn vruchten afwerpt.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......