Rijles in Hoofddorp en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ja, ben je op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Hoofddorp welke ruim 20 jaar ervaring heeft? Bij rijschool Society ben je aan het juiste adres. Een vaste rijinstructeur is de normaalste zaak bij rijschool Society, evenals het lessen in een rookvrije auto. Wanneer je een rijschool zoekt waarbij je de grootste kans van slagen hebt dan moet je beslist bij ons wezen. Ons slagingspercentage liegt er niet om namelijk. 2 op de 3 leerlingen slaagt voor de eerste keer op het praktijkexamen en kan naar huis met een rijbewijs.
Doordat onze rijschool BOVAG erkend is kun je rekenen op rijles van hoog niveau. Er wordt een duidelijke instructiekaart bijgehouden waarop alle vordering staan. Zo heb je zelf ook inzicht waaraan nog gewerkt moet worden en wat al goed gaat. Doordat je altijd een vaste rijinstructeur hebt, worden doelen effectiever getraind en sneller behaald.
Wanneer je autorijles in de omgeving van Hoofddorp wilt nemen dan kun je bij ons kiezen voor zowel een losse les als een pakketaanbieding. Pakketten zijn in verhouding goedkoper dan losse lessen. Uiteraard kun je ook gespreid betalen zodat je niet in een keer een grote som geld kwijt bent. Wil je meer weten over de tarieven? Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in.
Woon je in de omgeving van Hoofddorp en ben je 16,5 jaar of ouder, dan kun je bij ons voordelig autorijles volgen. Wij hebben scherpe tarieven en toegewijde instructeurs. Hierdoor haal je razendsnel je rijbewijs. Wanneer je 16 jaar oud bent kun je al starten met je theorie. Je theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Het advies is te starten met je theorie wanneer je bijna gaat beginnen aan je rijles of al rijles volgt.  De theorie kun je meteen in praktijk brengen. Hierdoor blijft het beter hangen en kun je nog sneller je rijbewijs halen.
Wanneer je last van faalangst hebt dan ben je bij rijschool Society aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in faalangst en kunnen  je  daar perfect in begeleiden. Ook drukke locaties waaronder Hoofddorp en Amsterdam zullen in de toekomst geen obstakels meer voor je vormen.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......