Rijles in Rijsenhout en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Woon je in Rijsenhout dan kun je ook gebruik maken die rijschool Society te bieden heeft. Hoofddorp en Rijsenhout liggen namelijk vlak bij elkaar. Met de auto rijd je daar 12 minuten over en qua afstand is het minder dan 8 kilometer. Wij halen je thuis op dus jij hoeft je zelf niet te verplaatsen. Je stapt de lesauto in en kunt meteen aan de slag. Na afloop wordt je ook weer netjes voor de deur thuis afgezet.
Rijschool Society is een BOVAG rijschool en daar pluk jij de vruchten van. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden en je hebt altijd te maken met een vaste instructeur. De praktijk heeft uitgewezen dat je hierdoor sneller went,  minder lessen nodig hebt en met meer plezier je rijlessen volgt.
Rijschool Society is er voor Rijsenhout en omgeving. Ook als je iets verder weg woont dan kun je zonder problemen rijles bij ons volgen, ook wanneer je 16,5 jaar oud bent. Wij hebben ruim 12 lespakketten dus voor iedereen en voor elk budget zit er wel iets tussen. Ook losse rijlessen zijn uiteraard mogelijk. Daarin kun je kiezen tussen 60 en 90 minuten.  Ook wanneer je last van faalangst hebt dan ben je bij Society aan het juiste adres!
Wanneer je een goede rijopleiding wil volgen en zeker wil weten dat je een grote kans van slagen maakt op je rijexamen, dan moet je beslist voor ons kiezen. Onze rijschool heeft naast de 20 jaar ervaring in lesgeven ook een zeer hoog slagingspercentage. Dat betekent dat de meeste van onze leerlingen in een keer slagen voor hun rijbewijs! Wil jij dat ook? Neem dan contact op voor een proefles of lespakket.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......