Rijles in Amsterdam en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Rijschool Society geeft rijles in Amsterdam en omstreken. Wil je snel en in één keer je rijbewijs halen dan moet je beslist bij ons zijn! Autorijschool Society is een BOVAG rijschool welke rijles geeft in onder andere Amsterdam. Voor wie niet in Amsterdam woont kan alsnog in de hoofdstad rijles nemen. Amsterdam is namelijk een drukke stad welke veel eenrichtingsverkeer, fietsers en trams kent. Wanneer je daar bekent mee bent geworden dan zal het rijden in grote steden je een stuk makkelijker afgaan. Naast de normale rijopleiding hebben wij ook een spoedcursus.
Wij vinden het belangrijk dat je altijd dezelfde rijinstructeur krijgt en dezelfde lesauto. Dezelfde rijinstructeur heeft als voordeel dat hij of zij je snel leert kennen en daardoor snel in de gaten heeft wat je sterke en zwakke punten zijn. Bijschaven gaat hierdoor sneller. Dit verhoogt tevens het slagingspercentage. Onze lesauto’s worden goed onderhouden. Dit resulteert in betrouwbaarheid. Er is niets zo vervelend om ineens in een andere auto te moeten stappen waar je niet aan gewend bent. Vooral op je examen wil je dit niet meemaken. Daarom staat kwaliteit en onderhoud hoog bij ons in het vaandel.
Heb je faalangst of ben je onzeker in het verkeer dan ben je bij Rijschool Society aan het juiste adres. Wij kunnen ons goed voorstellen dat een grote stad zoals Amsterdam de nodige druk met zich meebrengt. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind. Zij helpen jou door het verkeer heen zonder dat je paniek hoeft te ervaren.
Onze rijschool bied je een aantal sterke voordelen waaronder een hoog slagingspercentage. Dit betekent dat het overgrote deel van onze leerlingen in één keer slaagt voor het behalen van het rijexamen.
Ben je 16,5 jaar of ouder dan kun je bij ons rijles nemen. Voordat je kunt afrijden moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Het theoriecertificaat is slechts 1,5 jaar geldig. Met de theorie kun je al beginnen van je 16e levensjaar. Wij raden je aan om al te starten met je theorie wanneer je bijna gaat lessen of al rijles neemt. Hierdoor kun je de theorie in praktijk brengen en wordt alles logischer en vorder je sneller. Uit eindelijk is ook jouw doel om snel je rijbewijs te halen toch?
Wij hebben diverse lespakketten waarbij je gespreid kunt betalen. Rijlessen beginnen al vanaf 39,75 Euro. Naast een basispakket, voordeelpakket en garantiepakket hebben wij ook een spoedpakket. Dit houdt in dat je tussen de 2 en 8 weken tijd in het bezit van een rijbewijs kunt zijn! Het garantiepakket biedt als voordeel dat je tot 3 herexamens gratis krijgt. Zo heeft elk pakket weer zijn eigen voordelen. Wil je meer lezen over de voordelen en prijzen van onze lespakketten? Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......