Rijles in Aalsmeer en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Ben jij woonachtig in Aalsmeer dan kun je rijles nemen bij Rijschool Society! In veel plaatsen geeft Rijschool Society les waaronder Aalsmeer. Wij halen je thuis op en brengen je ook weer terug. De lesauto wordt voor jouw deur neergezet en jij mag achter het stuur kruipen en wegrijden. Aan het einde van je les haal je weer een andere cursist op die jou vervolgens thuisbrengt.
Onze lesauto's krijgen het beste onderhoud. Wij willen dat de auto's veilig en betrouwbaar zijn. Wij laten niets aan het toeval over. Op je examen moet je gewoon dezelfde auto krijgen waarin je altijd je rijlessen hebt gevolgd.
Onze rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage. Dit komt omdat wij altijd werken met vaste instructeurs, zeer veel ervaring hebben en kwalitatieve lespakketten bieden. Onze aanpak is effectief en dat is terug te zien in het aantal mensen die voor de eerste keer slaagt bij het praktijkexamen. Doordat je een vaste instructeur hebt, worden zwakke punten sneller gezien en verbeterd. Dit scheelt jou een hoop lesuren en frustratie. Niet alleen behaal jij je rijbewijs sneller maar bespaart daarnaast ook nog veel tijd en geld.
Bij Rijschool Society hebben we meerdere lespakketten omdat we ervoor willen zorgen dat we je kunnen bieden waarnaar jij opzoek bent. Zo kun je kiezen voor een spoedpakket, garantiepakket, voordeelpakket en basispakket. Elk pakket heeft zo zijn eigen kenmerken. Voor iedereen hebben wij een passend rijlespakket.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......