Rijles in Uithoorn en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

Woon in je Uithoorn dan kun rijles volgen bij Rijschool Society! Rijschool Society geeft in veel plaatsen rijles waaronder Uithoorn. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht. In de praktijk rijd je lekker door regio en haalt uiteindelijke een andere cursist op. Deze brengt jou vervolgens weer thuis. Bij Rijschool Society kun je genieten van een aantal sterke voordelen. Denk daarbij aan een vaste instructeur, lessen van 16,5, rijden in een rookvrije auto, faalangst begeleiding en een zeer hoog slagingspercentage. Bovendien is onze rijschool lid van de Bovag. Dit houdt in dat je een hoogwaardige en kwalitatief lesprogramma krijgt waardoor je nog sneller slaagt. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden waardoor en extra getraind wordt op je verbeterpunt
Onze lesauto's worden optimaal onderhouden. Dit zorgt niet alleen voor nog meer veiligheid maar ook voor meer betrouwbaarheid. We zouden niet willen dat de lesauto niet beschikbaar is tijdens je examen en dat je noodgedwongen examen moet afleggen in een onbekende auto. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen.
Wij hebben diverse lespakketten zodat iedere cursist bij ons een aansluiting weet te vinden. Wil je binnen enkele weken je rijbewijs al in bezit hebben? Dat kan! Kies dan voor snelcursus. Ook wanneer je extra zekerheid wilt, kun je kiezen voor een pakket met meer zekerheid. Denk daarbij aan extra gratis examens.
Bij ons heb je altijd een dezelfde vaste instructeur. Dit is fijner voor jou en bovendien is dit een stuk persoonlijker. De instructeur leert je sneller kennen en kan ervoor zorgen dat de juiste aanpak wordt toegepast waardoor je sneller klaar bent voor het praktijkexamen.
Onze rijschool heeft een bijzonder hoog slagingspercentage en daar zijn wij trots op. Onze lesmethode zijn zeer effectief en dat blijkt dan ook uit de cijfers. Onze instructeurs hebben zeer veel ervaring en daar pluk jij de vruchten van.
Lessen kost een hoop geld en daarom bieden wij ook de mogelijkheid om gespreid te betalen. Op die manier kan iedereen rijles nemen! Is er iets nog niet helemaal duidelijk en heb je nog wat vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......