Rijles in Amstelveen en omgeving

 • Vaste instructeur
 • Rookvrije lesauto’s
 • Rijles vanaf 16.5
 • Faalangst begeleiding
 • Lid van de BOVAG
 • Hoog slagingspercentage
 • ” Dries legt alles rustig uit en je kan het zonder problemen nog een paar keer vragen. Hij stelt je op je gemak en zorgt dat je, je veilig gaat voelen in de auto. “

  Door Kim van Velzen
 • ” Dries, ga zo door met lesgeven en ik wil je bedanken, dat je me zover hebt gebracht, dat ik nu mijn rijbewijs heb! “

  Door Gabriel Van Dijk

Actuele slagingspercentage

70%

Bekijk onze video

Webvideo Rijschool Society

Basispakket

vanaf €912,-
Keuze uit 3 Basispakketten...
Lees meer »

Spoedpakket

vanaf €1527,-
Keuze uit 3 Spoedpakketten...
Lees meer »

Voordeelpakket

vanaf €1645,-
Keuze uit 3 Voordeelpakketten...
Lees meer »

Garantiepakket

vanaf €1745,-
Keuze uit 3 Garantiepakketten...
Lees meer »

Veel gestelde vragen

ja, ben jij op zoek naar een goede rijschool in Amstelveen? Dan ben je bij autorijschool Society aan het juiste adres! Rijschool Society is een BOVAG rijschool met een bijzonder hoog slagingspercentage. Doordat wij toegewijde rijinstructeurs hebben welke persoonlijke aandacht voor je hebben is de kans van slagen een stuk hoger. Dit betekent je vaker in een keer slaagt voor je rijbewijs. Rijschool Society geeft les in Hoofddorp en omgeving waar Amstelveen ook onder valt. Je hoeft niet naar ons toe te komen want wij komen naar jou.
Rijschool Society heeft voordelige lespakketten, een gratis theorie USB-Stick en gratis herexamens. Rijles in Amstelveen is er al vanaf 39,75 Euro. Wil je gespreid betalen dan is dat ook mogelijk. Naast gewone rijlessen kun je ook kiezen voor een snelcursus. Hiermee haal je nog sneller je rijbewijs. Wil je weten in hoeveel tijd jij je rijbewijs kunt halen? Doe dan een intake. De instructeur kan dan precies bepalen hoe snel jij kunt slagen.
De voordelen van onze rijschool is dat je altijd een vaste rijinstructeur hebt waarmee je een band opbouwt. Deze kent sneller je zwakke en sterke punten en kan zodoende beter bijsturen. Onze lesauto’s zijn modern en goed onderhouden waardoor ook de lesauto altijd hetzelfde is. Ben je 16,5 jaar oud dan kun je al starten met rijles! Een theorie certificaat kun je al halen vanaf je 16e jaar. De kosten van het theorie examen bedragen 31,50 Euro. Wij raden je wel aan om voor of tijdens het lessen ook te leren voor je theorie. Deze kun je meteen in praktijk brengen waardoor je meer ontspannen kunt autorijden. Een theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Binnen deze tijd moet je het rijbewijs halen anders ben je genoodzaakt opnieuw een theorie examen af te leggen.

Laatste nieuws

CBR Tussentijdse Toets

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Tussentijdse Toets is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft......

CBR Faalangst Examen

Ben jij ook nieuwsgierig wat een Faalangst examen is en hoe het in z’n werk gaat? CBR heeft een......

Hoe gaat een CBR theorie examen in zijn werking?

CBR heeft onlangs een uitgebreide video samengesteld over het theorie examen. Je mag deelnemen aan een......