Archives

Vijfhuizen / en omringende plaatsen

Rijschool in Vijfhuizen?

Ook in Vijfhuizen geven wij rijles. Vijfhuizen zit namelijk op 7,6 kilometer van Hoofddorp waar rijschool Society is gevestigd. In minder dan 12 minuten is deze afstand te overbruggen. Zoek je een goede rijschool met meer dan 20 jaar ervaring? Kom dan bij rijschool Society. Wij komen je thuis in Vijfhuizen ophalen. Van ons mag je direct instappen en wegrijden. Na de rijles zetten we je thuis weer af.

Snel je rijbewijs halen

Snel je rijbewijs halen kan bij rijschool Society. Hiermee spaar je kosten, tijd en frustratie. Onze rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage. De meeste leerlingen slagen dan ook in een keer voor hun rijexamen en kunnen daarna meteen door naar het gemeentehuis voor de aanvraag van hun rijbewijs. Wil jij dat ook? Kom dan bij rijschool Society!

kaart-hoofddorp-vijfhuizen

Persoonlijke begeleiding

Onze rijschool is BOVAG erkend en gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding. Jij krijgt alle aandacht en een vaste instructeur. Ook de lesauto is iedere les hetzelfde zodat je niet opnieuw hoeft te wennen en kostbare tijd en lesgeld verspilt. In korte tijd je rijbewijs halen is hierdoor zeker mogelijk.

Uiteenlopende lespakketten

Wij hebben zeer uiteenlopende lespakket zodat er altijd iets voor je tussenzit. Wil je een spoedcursus of liever een garantiepakket? Bij ons kan alles. Ook een losse rijles van 60 of 90 minuten hebben wij in ons assortiment zitten. Let op onze maandaanbiedingen op de pagina tarieven. Elke maand hebben wij weer een andere actie waarmee je van extra voordeel kunt genieten.

 

Mogen wij je thuis ophalen in Vijfhuizen?

 

rijschool in Amstelveen

Zwaanshoek

Rijschool in Zwaanshoek?

Woon je in Zwaanshoek en zoek je een rijschool in de buurt? Neem dan rijles bij rijschool Society. Wij zitten namelijk in Hoofddorp gevestigd en dat is vlakbij. Met de auto is dat ongeveer 13 minuten rijden. Wij halen alle leerlingen thuis op. Je kunt meteen achter het stuur kruipen en starten met je rijles. Na afloop wordt je weer netjes thuisgebracht. Handig toch?

Rijschool Society geeft rijles in Zwaanshoek en de nabije omgeving van Hoofddorp. Iedereen vanaf 16,5 jaar oud is welkom.

kaart-hoofddorp-zwaanshoek

Wij geven al meer dan 20 jaar rijles en hebben al duizenden mensen hun rijbewijs laten halen. Onze kracht zit hem in de persoonlijke begeleiding en de vaste instructeurs. Bovendien zijn wij BOVAG erkend en hebben een zeer doeltreffende lesmethode. De cijfers liegen er niet om want onze rijschool heeft een bijzonder hoog slagingspercentage. Voor jou betekent dat sneller een rijbewijs in handen en dus minder kosten.

Rijles voor iedereen

Wanneer je 16,5 jaar of ouder bent dan kun je jezelf aanmelden op onze website. Wij bieden meer dan 10 verschillende lespakketten en losse rijlessen. Wij hebben dus altijd een pakket welke perfect aansluit bij jouw wensen. Ook wanneer je last van faalangst hebt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn hierin getraind en helpen je probleemloos door lastige situaties heen.

Dezelfde instructeur en dezelfde lesauto

Naast een vaste rijinstructeur hebben wij ook vaste en rookvrije lesauto’s. Elke les heb je dus dezelfde auto. Onze lesauto’s worden bijzonder goed onderhouden om de kans van uitval te minimaliseren. Hiermee kunnen wij voorkomen dat je niet alleen tijdens een rijles opnieuw moet wennen aan een andere auto maar ook op je rijexamen.

 

rijschool in Amstelveen

Rijsenhout

Rijschool in Rijsenhout?

Woon je in Rijsenhout dan kun je ook gebruik maken die rijschool Society te bieden heeft. Hoofddorp en Rijsenhout liggen namelijk vlak bij elkaar. Met de auto rijd je daar 12 minuten over en qua afstand is het minder dan 8 kilometer. Wij halen je thuis op dus jij hoeft je zelf niet te verplaatsen. Je stapt de lesauto in en kunt meteen aan de slag. Na afloop wordt je ook weer netjes voor de deur thuis afgezet.

Grote kans van slagen

Wanneer je een goede rijopleiding wil volgen en zeker wil weten dat je een grote kans van slagen maakt op je rijexamen, dan moet je beslist voor ons kiezen. Onze rijschool heeft naast de 20 jaar ervaring in lesgeven ook een zeer hoog slagingspercentage. Dat betekent dat de meeste van onze leerlingen in een keer slagen voor hun rijbewijs! Wil jij dat ook? Neem dan contact op voor een proefles of lespakket.

kaart-hoofddorp-rijsenhout

Onze voordelen

Rijschool Society is een BOVAG rijschool en daar pluk jij de vruchten van. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden en je hebt altijd te maken met een vaste instructeur. De praktijk heeft uitgewezen dat je hierdoor sneller went,  minder lessen nodig hebt en met meer plezier je rijlessen volgt.

Rijsenhout en omgeving

Rijschool Society is er voor Rijsenhout en omgeving. Ook als je iets verder weg woont dan kun je zonder problemen rijles bij ons volgen, ook wanneer je 16,5 jaar oud bent. Wij hebben ruim 12 lespakketten dus voor iedereen en voor elk budget zit er wel iets tussen. Ook losse rijlessen zijn uiteraard mogelijk. Daarin kun je kiezen tussen 60 en 90 minuten.  Ook wanneer je last van faalangst hebt dan ben je bij Society aan het juiste adres!

 

rijschool in Amstelveen

Nieuw Vennep

Rijschool in Nieuw Vennep?

Op zoek naar een rijschool in de buurt van Nieuw Vennep? Dan zit je hier goed!

Bij ons kun je namelijk autorijles volgen als je in Nieuw Vennep woont. Thuis wordt je opgehaald, dus je hoeft zelf nergens heen te komen. Aan het einde van je rijles wordt je weer netjes thuisgebracht en wordt het vorderingsdossier bijgewerkt. Zo weet je de volgende keer wat verbeterd kan worden en waaraan we gaan werken.

rijles-nieuw-vennep

Wij hebben al vele leerlingen uit Nieuw Vennep aan een rijbewijs geholpen. De meeste zijn in 1 keer geslaagd voor hun rijbewijs. Sommige zijn zelfs 17 jaar oud! Wil jij ook snel starten met het volgen van rijles?

 

Snel je rijbewijs halen

Wanneer je snel je rijbewijs wil halen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een hoog slagingspercentage waardoor de meeste leerlingen hun rijbewijs in een keer halen. Onze toegewijde instructeurs hebben veel ervaring en hanteren een kwalitatief hoogwaardig lesprogramma welke zijn vruchten afwerpt.

 

Een vaste instructeur

Doordat elke leerling een vaste instructeur krijgt, ontstaat er een betere samenwerking en worden doelen sneller behaald. Zo worden je minder sterke punten sneller gezien en verbeterd. Hierdoor heb je minder rijles nodig en haal je sneller je rijbewijs.

Bovag lid

Rijschool Society is lid van de Bovag. De Bovag stelt strenge eisen aan de rijlessen en daardoor krijg je betere kwaliteit. Wij hebben een doel en dat is dat jij in een keer slaagt voor je praktijk examen. Onze lespakketten in combinatie met de ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op een prettige manier autorijles kunt volgen en betere resultaten behaald.

Betrouwbare en rookvrije lesauto’s

Al onze lesauto’s zijn niet alleen betrouwbaar maar ook rookvrij. De auto’s worden goed onderhouden om zodoende de veiligheid en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Op je praktijkexamen kun je dus rekenen op dezelfde lesauto als waarin je altijd je rijlessen heb gevolgd.

Pakketkeuze

Wij hebben een ruime keuze aan rijlespakketten. Of je nu een spoedcursus wil volgen of meer zekerheid wilt hebben in de vorm van extra gratis examens. De pakket vind je terug op de pagina lespakketten.

rijschool in Amstelveen

Hoofddorp

Rijschool in Hoofddorp?

Zoek je een goede rijschool in de omgeving van Hoofddorp welke ruim 20 jaar ervaring heeft? Bij rijschool Society ben je aan het juiste adres. Een vaste rijinstructeur is de normaalste zaak bij rijschool Society, evenals het lessen in een rookvrije auto. Wanneer je een rijschool zoekt waarbij je de grootste kans van slagen hebt dan moet je beslist bij ons wezen. Ons slagingspercentage liegt er niet om namelijk. 2 op de 3 leerlingen slaagt voor de eerste keer op het praktijkexamen en kan naar huis met een rijbewijs.

Rijles van je 16,5

Woon je in de omgeving van Hoofddorp en ben je 16,5 jaar of ouder, dan kun je bij ons voordelig autorijles volgen. Wij hebben scherpe tarieven en toegewijde instructeurs. Hierdoor haal je razendsnel je rijbewijs. Wanneer je 16 jaar oud bent kun je al starten met je theorie. Je theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Het advies is te starten met je theorie wanneer je bijna gaat beginnen aan je rijles of al rijles volgt.  De theorie kun je meteen in praktijk brengen. Hierdoor blijft het beter hangen en kun je nog sneller je rijbewijs halen.

BOVAG erkend rijschool

Doordat onze rijschool BOVAG erkend is kun je rekenen op rijles van hoog niveau. Er wordt een duidelijke instructiekaart bijgehouden waarop alle vordering staan. Zo heb je zelf ook inzicht waaraan nog gewerkt moet worden en wat al goed gaat. Doordat je altijd een vaste rijinstructeur hebt, worden doelen effectiever getraind en sneller behaald.

Faalangst begeleiding

Wanneer je last van faalangst hebt dan ben je bij rijschool Society aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in faalangst en kunnen  je  daar perfect in begeleiden. Ook drukke locaties waaronder Hoofddorp en Amsterdam zullen in de toekomst geen obstakels meer voor je vormen.

Lespakketten

Wanneer je autorijles in de omgeving van Hoofddorp wilt nemen dan kun je bij ons kiezen voor zowel een losse les als een pakketaanbieding. Pakketten zijn in verhouding goedkoper dan losse lessen. Uiteraard kun je ook gespreid betalen zodat je niet in een keer een grote som geld kwijt bent. Wil je meer weten over de tarieven?

Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in.

 

rijschool in Amstelveen

Uithoorn

Rijschool in Uithoorn?

Woon in je Uithoorn dan kun rijles volgen bij Rijschool Society!
Rijschool Society geeft in veel plaatsen rijles waaronder Uithoorn. Je wordt thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht. In de praktijk rijd je lekker door regio en haalt uiteindelijke een andere cursist op. Deze brengt jou vervolgens weer thuis.

rijles-uithoorn

Bij Rijschool Society kun je genieten van een aantal sterke voordelen. Denk daarbij aan een vaste instructeur, lessen van 16,5, rijden in een rookvrije auto, faalangst begeleiding en een zeer hoog slagingspercentage.
Bovendien is onze rijscool lid van de Bovag. Dit houdt in dat je een hoogwaardige en kwalitatief lesprogramma krijgt waardoor je nog sneller slaagt. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden waardoor en extra getraind wordt op je verbeterpunten.

 

Vaste instructeur

Bij ons heb je altijd een dezelfde vaste instructeur. Dit is fijner voor jou en bovendien is dit een stuk persoonlijker. De instructeur leert je sneller kennen en kan ervoor zorgen dat de juiste aanpak wordt toegepast waardoor je sneller klaar bent voor het praktijkexamen.

Betrouwbare lesauto’s

Onze lesauto’s worden optimaal onderhouden. Dit zorgt niet alleen voor nog meer veiligheid maar ook voor meer betrouwbaarheid. We zouden niet willen dat de lesauto niet beschikbaar is tijdens je examen en dat je noodgedwongen examen moet afleggen in een onbekende auto. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen.

Hoog slagingspercentage

Onze rijschool heeft een bijzonder hoog slagingspercentage en daar zijn wij trots op. Onze lesmethode zijn zeer effectief en dat blijkt dan ook uit de cijfers. Onze instructeurs hebben zeer veel ervaring en daar pluk jij de vruchten van.

Lespakketten

Wij hebben diverse lespakketten zodat iedere cursist bij ons een aansluiting weet te vinden. Wil je binnen enkele weken je rijbewijs al in bezit hebben? Dat kan! Kies dan voor snelcursus. Ook wanneer je extra zekerheid wilt, kun je kiezen voor een pakket met meer zekerheid. Denk daarbij aan extra gratis examens.

Gespreid betalen

Lessen kost een hoop geld en daarom bieden wij ook de mogelijkheid om gespreid te betalen. Op die manier kan iedereen rijles nemen! Is er iets nog niet helemaal duidelijk en heb je nog wat vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
rijschool in Amstelveen

Amsterdam

Rijschool in Amsterdam?

Rijschool Society geeft rijles in Amsterdam en omstreken. Wil je snel en in één keer je rijbewijs halen dan moet je beslist bij ons zijn!

Autorijschool Society is een BOVAG rijschool welke rijles geeft in onder andere Amsterdam. Voor wie niet in Amsterdam woont kan alsnog in de hoofdstad rijles nemen. Amsterdam is namelijk een drukke stad welke veel eenrichtingsverkeer, fietsers en trams kent. Wanneer je daar bekent mee bent geworden dan zal het rijden in grote steden je een stuk makkelijker afgaan. Naast de normale rijopleiding hebben wij ook een spoedcursus.

Hoog slagingspercentage

Onze rijschool bied je een aantal sterke voordelen waaronder een hoog slagingspercentage. Dit betekent dat het overgrote deel van onze leerlingen in één keer slaagt voor het behalen van het rijexamen.

Meer voordelen

Wij vinden het belangrijk dat je altijd dezelfde rijinstructeur krijgt en dezelfde lesauto. Dezelfde rijinstructeur heeft als voordeel dat hij of zij je snel leert kennen en daardoor snel in de gaten heeft wat je sterke en zwakke punten zijn. Bijschaven gaat hierdoor sneller. Dit verhoogt tevens het slagingspercentage.

Onze lesauto’s worden goed onderhouden. Dit resulteert in betrouwbaarheid. Er is niets zo vervelend om ineens in een andere auto te moeten stappen waar je niet aan gewend bent. Vooral op je examen wil je dit niet meemaken. Daarom staat kwaliteit en onderhoud hoog bij ons in het vaandel.

Rijles nemen vanaf 16,5 jaar

Ben je 16,5 jaar of ouder dan kun je bij ons rijles nemen. Voordat je kunt afrijden moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Het theoriecertificaat is slechts 1,5 jaar geldig. Met de theorie kun je al beginnen van je 16de levensjaar. Wij raden je aan om al te starten met je theorie wanneer je bijna gaat lessen of al rijles neemt. Hierdoor kun je de theorie in praktijk brengen en wordt alles logischer en vorder je sneller. Uit eindelijk is ook jouw doel om snel je rijbewijs te halen toch?

Faalangst of onzekerheid

Heb je faalangst of ben je onzeker in het verkeer dan ben je bij Rijschool Society aan het juiste adres. Wij kunnen ons goed voorstellen dat een grote stad zoals Amsterdam de nodige druk met zich meebrengt. Onze instructeurs zijn ervaren en getraind. Zij helpen jou door het verkeer heen zonder dat je paniek hoeft te ervaren.

Lespakketten

Wij hebben diverse lespakketten waarbij je gespreid kunt betalen. Rijlessen beginnen al vanaf 39,75 Euro. Naast een basispakket, voordeelpakket en garantiepakket hebben wij ook een spoedpakket. Dit houdt in dat je tussen de 2 en 8 weken tijd in het bezit van een rijbewijs kunt zijn! Het garantiepakket biedt als voordeel dat je tot 3 herexamens gratis krijgt. Zo heeft elk pakket weer zijn eigen voordelen. Wil je meer lezen over de voordelen en prijzen van onze lespakketten?

Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in.

 

rijschool in Amstelveen

Aalsmeer

Rijschool in Aalsmeer?

Ben jij woonachtig in Aalsmeer dan kun je rijles nemen bij Rijschool Society!
In veel plaatsen geeft Rijschool Society les waaronder Aalsmeer. Wij halen je thuis op en brengen je ook weer terug. De lesauto wordt voor jouw deur neergezet en jij mag achter het stuur kruipen en wegrijden. Aan het einde van je les haal je weer een andere cursist op die jou vervolgens thuisbrengt.

rijles-aalsmeer

 

Lessen van 16,5

Vanaf heden kun je ook bij ons lessen weer je de leeftijd van 16,5 heb bereikt. Vanaf de dag dat je 17 wordt mag je het praktijkexamen doen. Begin je op tijd met autorijles dan kun je het mooie roze pasje in je bezit hebben.

Slagingspercentage

Onze rijschool heeft een zeer hoog slagingspercentage. Dit komt omdat wij altijd werken met vaste instructeurs, zeer veel ervaring hebben en kwalitatieve lespakketten bieden. Onze aanpak is effectief en dat is terug te zien in het aantal mensen die voor de eerste keer slaagt bij het praktijkexamen. Doordat je een vaste instructeur hebt, worden zwakke punten sneller gezien en verbeterd. Dit scheelt jou een hoop lesuren en frustratie. Niet alleen behaal jij je rijbewijs sneller maar bespaart daarnaast ook nog veel tijd en geld.

Goed onderhouden lesauto’s

Onze lesauto’s krijgen het beste onderhoud. Wij willen dat de auto’s veilig en betrouwbaar zijn. Wij laten niets aan het toeval over. Op je examen moet je gewoon dezelfde auto krijgen waarin je altijd je rijlessen hebt gevolgd.

Meerdere lespakketten

Bij Rijschool Society hebben we meerdere lespakketten omdat we ervoor willen zorgen dat we je kunnen bieden waarnaar jij opzoek bent. Zo kun je kiezen voor een spoedpakket, garantiepakket, voordeelpakket en basispakket. Elk pakket heeft zo zijn eigen kenmerken. Voor iedereen hebben wij een passend rijlespakket.

 

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat je toch nog een vraag hebt over de autorijles. Neem in dat geval contact met ons op en wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk.

rijschool in Amstelveen

Amstelveen

Rijschool in Amstelveen?

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in Amstelveen? Dan ben je bij autorijschool Society aan het juiste adres!

Rijschool Society is een BOVAG rijschool met een bijzonder hoog slagingspercentage. Doordat wij toegewijde rijinstructeurs hebben welke persoonlijke aandacht voor je hebben is de kans van slagen een stuk hoger. Dit betekent je vaker in een keer slaagt voor je rijbewijs. Rijschool Society geeft les in Hoofddorp en omgeving waar Amstelveen ook onder valt. Je hoeft niet naar ons toe te komen want wij komen naar jou.

Voordelen van onze rijschool

De voordelen van onze rijschool is dat je altijd een vaste rijinstructeur hebt waarmee je een band opbouwt. Deze kent sneller je zwakke en sterke punten en kan zodoende beter bijsturen. Onze lesauto’s zijn modern en goed onderhouden waardoor ook de lesauto altijd hetzelfde is. Ben je 16,5 jaar oud dan kun je al starten met rijles! Een theorie certificaat kun je al halen vanaf je 16e jaar. De kosten van het theorie examen bedragen 31,50 Euro. Wij raden je wel aan om voor of tijdens het lessen ook te leren voor je theorie. Deze kun je meteen in praktijk brengen waardoor je meer ontspannen kunt autorijden. Een theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Binnen deze tijd moet je het rijbewijs halen anders ben je genoodzaakt opnieuw een theorie examen af te leggen.

Lespakketten

Rijschool Society heeft voordelige lespakketten, een gratis theorie CD en gratis herexamens. Rijles in Amstelveen is er al vanaf 39,75 Euro. Wil je gespreid betalen dan is dat ook mogelijk. Naast gewone rijlessen kun je ook kiezen voor een snelcursus. Hiermee haal je nog sneller je rijbewijs. Wil je weten in hoeveel tijd jij je rijbewijs kunt halen? Doe dan een intake. De instructeur kan dan precies bepalen hoe snel jij kunt slagen.

Wil je meer weten over de tarieven van autorijles in Amstelveen?

Bel ons voor meer informatie of vul het contactformulier in.

 

rijschool in Amstelveen